Sari Saranka photo

Sari Saranka - Vauhdittimen Markkinointimoottori

Sari Saranka on perustanut Vauhditin-konseptin tammikuussa 2014. Vauhditin tarjoaa laajan valikoiman räätälöityjä markkinointipalveluja teknologiayrityksille. Sari tunnetaan energisenä ja tehokkaana markkinointimoottorina, joka ideoi räätälöityjä markkinointikeinoja ja inspiroi kehitystiimejä.

Sarilla on yli 15 vuoden ammatillinen työkokemus ratkaisumarkkinoinnista ja tuotteenhallinnasta vahvasti kilpaillulla tietoliikennealalla. Hän on erikoistunut ratkaisujen, tuotteiden ja teknologioiden lanseerauksiin, näihin liittyvään myyntivalmiuden luontiin sekä sisäiseen ja ulkoiseen kommunikaatioon.

Sarilla on vahva kokemus suorassa asiakasrajapinnassa toimimisesta sekä teknisten asiantuntijoiden että johtotason henkilöiden kanssa. Hän tuottaa tottuneesti esityksiä, kirjallista materiaalia ja muita markkinoinnin työkaluja. Hän on tottunut toimimaan kansainvälisessä työympäristössä, maailmanlaajuisessa organisaatiossa eri kulttuuritaustaisten kollegojen kanssa. Sari hallitsee globaalin liiketoimintaympäristön haasteet ja mahdollisuudet markkinoinnin osalta.

Koulutukseltaan Sari on diplomi-insinööri Helsingin Teknillisestä Korkeakoulusta Teknillisen Fysiikan koulutusohjelmasta. Vauhdittimessa hänen tavoitteensa on auttaa teknologiayrityksiä lanseeraamaan uusia tuotteita ja ratkaisuja maailmanlaajuiselle markkinalle ja vauhdittaa yritysten asiakashankintaa.

YHteystiedot

sähköposti: sari.saranka KISSANHÄNTÄMERKKI vauhditin.fi

Puhelin 040 844 0375

LinkedIn-profiili